GİRİT Kabaklı istifno
1 bağ istifno
Yarım kg körpe Girit kabağı
½ çay bardağı limon suyu
½ çay bardağı zeytinyağı
3 diş sarımsak
Tuz
YAPILIŞI:
İstifnoyu saplarını yapraklarıyla birlikte körpe yerlerinden kırıp iyice yıkayın.
Su kaynayınca istifnoları ve kabakları birlikte haşlayın.
Hazırladığınız salata sosunu üzerinde gezdirin.
Sarımsak, limon suyu, tuz ve sızma zeytinyağı ile bir sos hazırlayın.
Kabakları istifno birlikte salata tabağına alın.
AFİYET OLSUN :
DÜZENLEME : BETÜL (Bedvaki)
Su kaynayınca istifnoları ve kabakları birlikte haşlayın.
Hazırladığınız salata sosunu üzerinde gezdirin.
Sarımsak, limon suyu, tuz ve sızma zeytinyağı ile bir sos hazırlayın.
Kabakları istifno birlikte salata tabağına alın.
AFİYET OLSUN :
DÜZENLEME : BETÜL (Bedvaki)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder